Keresés

Belépés a webshopba


Bevásárlókosara

VirtueMart
Your Cart is currently empty.

 

hajasagiZen-kert asztal
2017.01.14 23:13:56
There are no translations available.

Zen-kert asztal

K. Péter otthonábólTags:

Read more...


 
Feltöltés alatt
2014.01.06 11:46:29
There are no translations available.

Szíves türelmüket kérjük, amíg repertoárunkat feltöltjük az új honlapra.

A honlap mind tartalmában, mind szerkezetében frissül - nem beszélve az időközben megvalósult munkáink bemutatásáról, ezért kérjük látogasson el honlapunkra egy kicsit később.

Addig amíg elkészülünk, kérjük látogassa meg régi honlapunkat a régi MAAK fül alatt, vagy az alábbi linkre kattintva.

http://regi.maak.hu/

Türelmüket, megértésüket köszönjük!Tags:

Read more...


 
Élet-Út
2010.03.29 12:06:37
There are no translations available.

geta-pad2A tárgyaknak életük van. Az ötlettől, az anyagba formálódásukon keresztül egészen míg végleges formájukat el nem nyerik. Amikor az alkotó hátradől, nyújtózik egyet és azt mondja: kész. De vajon van-e olyan, hogy kész? Hogy végleges? A gondolat megáll-e? És a tárgy vajon nem kap ezen a ponton egy újfajta szabadságot? Mint amikor a szülő elengedi a gyermeke kezét. Félti bár, de néha el kell engedni, hogy önálló életet élhessen. Ilyen gondolatok húzódnak meg az Élet-Út írásai mögött,Tags: blog | főoldalra

Read more...


 
New MAAK
2010.03.17 15:04:58
members of MAAK design group are both designers and artists. that is how different lines and fields of arts can meet in the spirit of beauty and clear-out simplicity, while the products themselves can go through continuous change and improvement.

the main profile of MAAK design group is designing and manufacturing functional, individual, non-series pieces of furniture and their accessories, as well as interior decoration made of ceramic, porcelain, wood and textile materials. the main profile also includes designing and creating pieces of arts in the field of fine arts (eg. paints, photographs).

in addition to this, our architect and industrial designer artists are happy to fulfill individual, tailor-made orders, too.

first of all: made in Hungary


Tags: főoldalra | maak | blog

Read more...